Drukwerk

Veel horeca- en recreatieondernemingen zijn momenteel gesloten. Dat is buitengewoon vervelend. Toch proberen we ook in deze tijd een lichtpuntje te vinden: het geeft getroffen ondernemers de mogelijkheid om zich te richten op zaken die anders misschien wat langer blijven liggen. Zoals het laten maken van promotiemateriaal.

Promotiemateriaal met hoge korting

Tegen zeer gereduceerde prijzen is onze drukker, Drukkerij Sikkers, bereid om tijdens deze malaise ‘onze’ horeca- en recreatieondernemers mee te helpen om zich voor te bereiden op het moment dat we allemaal weer iets leuks kunnen, willen en mogen gaan doen. Juist dán moeten mensen goed geïnformeerd worden en weten waar ze al die leuke dingen kunnen vinden.

Met kortingen tot wel 35% (afhankelijk van de productkeuze) maakt Drukkerij Sikkers hiermee een groots gebaar. “We willen écht een bijdrage leveren en gaan dus niet voor een minimale actie maar voor serieuze korting. Wij hoeven hier niets aan te verdienen, maar helpen graag diegenen die hard worden getroffen. Een mooie bijkomstigheid is dat we ons eigen personeel ook aan het werk houden. Zo is iedereen geholpen”.

Hoe kom jij in aanmerking?

Behoor jij tot een van de (deel)kernen die is aangesloten bij RBT De Langstraat, dus behorend bij de gemeente Loon op Zand, Waalwijk, Dongen of Heusden? Stuur dan een mail naar info@rbtdelangstraat.nl met daarin vermeld dat je graag gebruik wilt maken van deze actie. Vermeld ook je contactgegevens. Wij zullen dan je mail doorsturen naar de drukker zodat hij weet dat je in aanmerking komt voor deze collectiviteitsactie.

De voorwaarden

  • Het betreft een horeca- of recreatieonderneming.
  • De onderneming bevindt zich in een van de (deel)kernen die is aangesloten bij RBT De Langstraat (gemeente Loon op Zand, Waalwijk, Dongen of Heusden).
  • De korting (tot 35 %) is afhankelijk van de productsoort die wordt aangevraagd.
  • Je aanvraag gaat via RBT De Langstraat middels een mail naar info@rbtdelangstraat.nl
  • Het aanbod loopt (voorlopig) tot 6 april 2020; aanvragen dienen vóór deze datum te worden ingediend

En als het klaar is, vergeet je dan niet een deel van dat promotiemateriaal ook naar RBT De Langstraat te sturen (Primera Kaatsheuvel t.a.v. RBT De Langstraat/folders,  Hoofdstraat 78, 5171 DE Kaatsheuvel) of het even bij ons af te geven? Dan zorgen wij dat het ook wijds verspreid gaat worden en dat mensen je promotiemateriaal ook onder ogen krijgen.

Succes met de voorbereidingen op een verlaat seizoen!

rbt-contact-blok-2
download
Toolkit voor ondernemers