Toolkit voor ondernemers

Als ondernemer in De Langstraat kun je gebruikmaken van onze zogeheten toolkit. Dat is een digitale gereedschapsdoos, rijkelijk gevuld met lettertypes, logo’s, kleurenpaletten en beelden. Zo wordt het een stuk makkelijker om je bedrijfsuiting van een De Langstraat-tintje te voorzien – goed voor de herkenbaarheid!

Je bezoekt onze toolkit via deze link.

We vinden het fijn als je gebruikmaakt van onze toolkit! Om dit zo goed mogelijk te doen en te zorgen voor het beste effect, heeft RBT De Langstraat een aantal richtlijnen met betrekking tot het gebruik van onze huisstijl opgesteld.

De huisstijl van De Langstraat kent twee lettertypes: Vampiro One en Nunito. Daarbij is Nunito de basisletter en wordt Vampiro One voor koppen en in het logo gebruikt.

De logoset van De Langstraat bestaat uit een aantal varianten:

  • Het rechthoekige ‘De Langstraat’-basislogo en -beeldmerk zijn in verschillende bestandsformaten vrij te downloaden op toolkitdelangstraat.nl.
  • Een vierkant logo, met name geschikt voor profielafbeeldingen op social media en compacte uitingen.
  • De letters LST, voor een subtielere referentie naar De Langstraat.

Wil je logo, beeldmerk of andere huisstijlelementen gebruiken, neem dan contact op met RVT De Langstraat, zodat we kunnen adviseren over de bestetoepassing ervan.

De kleuren uit het kleurenpalet van De Langstraat zijn vrij toe te passen. De kleurcodes van de huisstijlkleuren zijn beschikbaar op bovengenoemde website.

RBT De Langstraat  is de enige partij die merchandise op het basis van het merk mag ontwikkelen, verkopen en wederverkopen via partners. Met de inkomsten uit deze merchandise financieren we de exploitatie van onze toeristische informatiepunten.

Alle huisstijlelementen van merk De Langstraat zijn ontwikkeld voor het gezamenlijk bouwen aan een sterke en positieve reputatie voor regio De Langstraat. Wij kijken graag samen met jullie naar toepassingen, initiatieven en ideeën.

Huisstijlelementen van merk De Langstraat mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Toolkit voor ondernemers