In de media [nieuw]

Regelmatig publiceren verschillende media over (RBT) De Langstraat. Hieronder vind je een aantal recente publicaties. Deze lijst wordt steeds aangevuld. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

loon op zand is wandelgemeente van het jaar 2021

Na de nominatie van gemeente Loon op Zand voor wandelgemeente van het jaar 2021, is RBT aan de slag gegaan met actief promoten en adverteren om de titel binnen te slepen. Wij wisten natuurlijk al dat De Loonse en Drunense Duinen een icoon is van De Langstraat, maar nu weet heel Nederland dit!

dertour: herontdek nederland

De Duitsers krijgen in dit magazine een frisse blik op Nederland. De Langstraat komt in Noord-Brabant uitgebreid aan bod met onze iconen: De Efteling, Vestingstad Heusden én De Loonse en Drunense Duinen!

Heusden, Fortified Town, windmill, water

coronaproof stadswandelen: stadswandeling 0416

Aan het begin van 2021 zat Nederland in een lockdown. Wij staken een hart onder de riem voor de Waalwijkse horeca en ontwikkelden een coronaproof stadswandeling. Een groot succes, want de edities waren helemaal uitverkocht! Een mooi project om ondernemers en bezoekers alsnog samen te kunnen brengen in deze tijd.

with kids on the road: heusden

De Belgische familie maakt de meest prachtige reizen in binnen- en buitenland. Een bezoek aan Brabant zat er dus aan te komen. In samenwerking met ons is de familie neergestreken in Heusden. Zij kregen een rondleiding van onze stadsgids en hebben een bezoek gebracht aan verschillende partner ondernemers. Zo te lezen heeft de familie het naar zijn zin gehad!

nieuwe fiets- en lederroutes

In samenwerking met evenementenbureau ‘Verrassend Langstraat en meer’ hebben wij in juni 2021 twee nieuwe fiets- en lederroutes gelanceerd. De routes door Dongen, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk en Drunen leiden de fietsers onder andere langs tassenmakers, leerreparateurs, musea en (voormalige) leerlooiers en schoenfabrieken!

Lederroute 004

bewegwijzering waalwijk

In samenwerking met Gemeente Waalwijk zijn er in 2021 bewegwijzeringsborden gerealiseerd in het centrum van Waalwijk. Met alle mooie locaties die Waalwijk al rijk is en in het voorjaar van 2022 een nieuw Schoenenmuseum in het centrum, was het een snel gemaakte keuze om  hierin samen te werken.

5

lancering fiets & foodroutes

In 2020 lanceerden wij in samenwerking met ‘Verrassend Langstraat & Meer’ twee Fiets & Food routes. Deze routes leiden je naar lokale ondernemers en staat in het thema van duurzaamheid. Het is fantastisch om te zien dat de ondernemers in De Langstraat net zo enthousiast zijn als wij en een mooie samenwerking aan gegaan!

fiets-food-e-chopper

zomerkrant 2020

We konden in de zomer van 2020 niet massaal op vakantie, maar het verschijnen van de Zomerkrant maakte dat grotendeels goed. Niet één, niet twee, niet vijf, maar vier verhalen over het mooiste wat De Langstraat te bieden heeft: Dongen, Heusden, Loon op Zand en last but not least Waalwijk. De zomerse courant werd op vele tienduizenden adressen uitstekend ontvangen!

Sprang-Capelle-Natuurgebied-Langstraat

china times

China Times is een Chineestalige krant in Nederland en is gratis af te halen bij Chinese winkels en toko’s. In 2019 besteedde zij aandacht aan onder andere Heusden en dat begrijpen wij wel!

lancering (rbt) de langstraat

Op 18 november 2019, hebben wij RBT De Langstraat gelanceerd. Dit gebeurde op een passende locatie: de Oude Kerk in Dongen. Hier hebben wij onze toekomstplannen gepresenteerd aan partners, ondernemers en politici.

DSC_2204