In de media

Regelmatig publiceren verschillende media over (RBT) De Langstraat. Hieronder vind je een aantal recente publicaties. Deze lijst wordt steeds aangevuld.
Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Brabeau

De Brabantse glossy kwam in het najaar van 2019 met een special met veel hoofdletters: De Grote Heusden Winkel Gids. Een prachtige bijlage om te bewaren en tevens een extra reden om dit blad te kopen.

China Times

Het onvolprezen China Times besteedde in september 2019 ruime aandacht aan o.a. Heusden. Geen idee wat ze erover schreven, maar dat kan alleen maar erg positief zijn!

Brabants Dagblad

Toerisme Langstraat is zoveel meer dan Efteling en de Duinen, kopte het BD op de 1e mei van 2019. En daarin had de koppenmaker natuurlijk volkomen gelijk!

Duitse touroperator

Dat Duitsers graag in De Langstraat komen, mag als bekend worden verondersteld. Regelmatig schrijven Duitse touroperators in hun magazines pagina’s vol over onze regio!

Rheinische Post

Welt der Wunder, schreef Rheinische Post onder een foto van de Mexicaanse Piramide van Kukulcan. Die tekst had ook onder een foto van De Efteling kunnen staan. Wat verderop in het dagblad kwam onze regio toch pardoes aan bod!

Welt am Sonntag

De wat nors kijkende agenten op de voorpagina van de nazomerse Welt am Sonntag hebben niets met De Langstraat te maken – een bezoekje daaraan zou ze vast opfleuren. Maar eind goed al goed: de uitgave eindigt met vier pagina’s over reizen in Nederland en wij komen er niet bekaaid vanaf!

visitbrabant magazine

Wir heissen sie mit offenen Armen willkommen. Ja, Duitsers die naar Brabant komen, kunnen op een knuffel rekenen en daarop werden ze met deze publicatie van VisitBrabant voorbereid.

de maasroute

We hoeven niet per se zelf in de schijnwerpers  of op de foto te staan, maar voor De Maasroute wilden we best een uitzondering maken.  Eind november publiceerde dit kwaliteitsmedium een artikel waarin we over onze plannen vertellen.