publicaties

Regelmatig publiceren verschillende media over (RBT) De Langstraat. Hieronder vind je een aantal publicaties. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Brabeau

De Brabantse glossy kwam in het najaar van 2019 met een special met veel hoofdletters: De Grote Heusden Winkel Gids. Een prachtige bijlage om te bewaren en tevens een extra reden om dit blad te kopen.

China Times

Het onvolprezen China Times besteedde in september 2019 ruime aandacht aan o.a. Heusden. Geen idee wat ze erover schreven, maar dat kan alleen maar erg positief zijn!

Brabants Dagblad

Toerisme Langstraat is zoveel meer dan Efteling en de Duinen, kopte het BD op de 1e mei van 2019. En daarin had de koppenmaker natuurlijk volkomen gelijk!

Duitse touroperator

Dat Duitsers graag in De Langstraat komen, mag als bekend worden verondersteld. Regelmatig schrijven Duitse touroperators in hun magazines pagina’s vol over onze regio!

Rheinische Post

Welt der Wunder, schreef Rheinische Post onder een foto van de Mexicaanse Piramide van Kukulcan. Die tekst had ook onder een foto van De Efteling kunnen staan. Wat verderop in het dagblad kwam onze regio toch pardoes aan bod!

Welt am Sonntag

De wat nors kijkende agenten op de voorpagina van de nazomerse Welt am Sonntag hebben niets met De Langstraat te maken – een bezoekje daaraan zou ze vast opfleuren. Maar eind goed al goed: de uitgave eindigt met vier pagina’s over reizen in Nederland en wij komen er niet bekaaid vanaf!

visitbrabant magazine

Wir heissen sie mit offenen Armen willkommen. Ja, Duitsers die naar Brabant komen, kunnen op een knuffel rekenen en daarop werden ze met deze publicatie van VisitBrabant voorbereid.

de maasroute

We hoeven niet per se zelf in de schijnwerpers  of op de foto te staan, maar voor De Maasroute wilden we best een uitzondering maken.  Eind november publiceerde dit kwaliteitsmedium een artikel waarin we over onze plannen vertellen.

Zomerkrant 2020

We konden in de zomer van 2020 niet massaal op vakantie, maar het verschijnen van de Zomerkrant maakte dat grotendeels goed. Niet één, niet twee, niet vijf, maar vier verhalen over het mooiste wat De Langstraat te bieden heeft: Dongen, Heusden, Loon op Zand en last but not least Waalwijk. De zomerse courant werd op vele tienduizenden adressen zonder nee/neesticker op de brievenbusklep uitstekend ontvangen!

Gelukkig nieuw jaar

2020 begon voor ons uitstekend met een fijne publicatie over onze gemoedelijke nieuwjaarsborrel op de site Heusden4you.nl.

Open Langstraat dag

Om ons publiek, in tijden van corona, een lichtpuntje te geven, organiseerden we de Open Langstraat Dag. Daar schreef het BD een mooi stuk over. Trots op!

het stokje over

UITpunt Dongen geeft het stokje over aan RBT. Dat kopte de site dongen.nieuws.nl op een mooie dag in het prille voorjaar van 2020. En dat is een waarheid die staat als een koe.