RBT De Langstraat en Een Gezond Leisureklimaat organiseerde roadshow Duurzaam Ondernemen

Op maandag 1 maart nam een tiental ondernemers uit De Langstraat deel aan de online Roadshow Duurzaam Ondernemen, georganiseerd door Een Gezond Leisure Klimaat en RBT De Langstraat. De deelnemers werden aan de hand van eenvoudig toepasbare tips kort meegenomen in de wereld van duurzaam ondernemen, wisselden onderling ervaringen uit en maakten kennis met het gratis maatwerkaanbod van Een Gezond Leisure Klimaat:

  • Quickscan Duurzaamheid (praktisch advies van experts op jouw bedrijf) – meld je hier aan
  • Green Team (praktisch advies van experts over jouw plannen) –meld je hier aan
  • Communicatie tips (praktisch advies over communiceren over duurzaamheid naar jouw gasten) –meld je hier aan

Wil jij ook gebruik maken van het gratis maatwerkaanbod van Een Gezond Leisure Klimaat? Meld je dan aan en draag bij aan een duurzame wereld!

Over Een Gezond Leisureklimaat

Een Gezond Leisureklimaat helpt recreatie-ondernemers in Hart van Brabant met het klimaatproof maken van hun bedrijf. Als ondernemer leer je hoe je je bedrijf beschermt tegen extreme hitte, hoosbuien en langdurige droogte.

We laten zien dat duurzaamheid niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ons motto is: het is een kwestie van doen. En daar helpen we je bij. Of je nou grote stappen wil maken met een duurzame verbouwing of juist door kleine feelgooddingen te doen waar je gasten van opfleuren, zoals een groen dakterras.

We kijken door de ondernemersbril met je mee. We geven bijvoorbeeld voorrang aan maatregelen die voor jou makkelijk haalbaar zijn of zelfs geld opleveren. De nadruk ligt op kleine, realistische stappen..