RBT De Langstraat viert 1e verjaardag… en wie jarig is trakteert!

Het weer was helaas niet ideaal voor een buitenfeestje, maar de verjaardagstaart smaakte er niet minder om. RBT De Langstraat vierde gisteren, zondag 1 maart, zijn eerste verjaardag. Dat vraagt om een traktatie!

Op 1 maart 2019, de eerste dag van de (meteorologische) lente, zag het RBT het levenslicht. Dat werd overal in regio De Langstraat uitbundig gevierd, dagenlang! Mensen trokken feestkleding aan, zongen uit volle borst en hieven massaal het glas. Misschien was dat ook een héél klein beetje vanwege carnaval, maar dat deed niets af aan de feestvreugde.

Drukke tijden

Drukke tijden braken aan. We stonden namelijk ook aan de vooravond van een nieuw toeristisch seizoen. Naast alle (vaak praktische) werkzaamheden die bij een oprichting horen en het behalen van onze targets voor 2019, gingen de boekingen, informatieaanvragen et cetera gewoon door. En de gebruikelijke kinderziektes ook. We hebben ons weinig verveeld, op ons kantoor in Waalwijk. En dikwijls ‘s avonds ook niet.

Nu, een jaar later, kijken we terug op een mooi eerste jaar. Maar we kijken vooral vóóruit. De komende tijd bezoeken we veel ondernemers die hebben aangegeven open te staan voor een samenwerking. Achter de schermen werken we hard aan onze nieuwe consumentenwebsite, die binnenkort live gaat. En zo zijn er nog minstens 98 andere dingen om te doen. We zullen ze niet allemaal opnoemen, want mogelijk heb jij ook nog andere dingen om te doen.

Gelukkig is versterking onderweg. Op onze twee recente vacatures kregen we veel goede reacties. Daar zijn we natuurlijk mee in onze noppen. Dat veel mensen blijkbaar graag bij ons willen werken, vinden we een prettige constatering. Versterkt met vier extra handjes zijn we ervan overtuigd dat we zowel onszelf als regio De Langstraat nóg prominenter op de kaart kunnen zetten.

Traktatie!

Vandaag drinken we nog een extra kopje koffie op onze eerste verjaardag – het is tenslotte feest. Maar… wie jarig is trakteert! Na lang overleg met onze penningmeester, kunnen we drie mooie prijzen weggeven:

  • 1x een pakket van drie wandelkaarten (Brabant-West, Brabant-Midden en Brabant-Noordoost). Dat is goed voor 6.980 kilometer wandelplezier, dus je hoeft je komende zomer niet te vervelen.
  • 2x een stadswandeling in Heusden voor twee personen. Onder de deskundige begeleiding van een enthousiaste gids leer je in anderhalf uur heel veel over dit historische vestingstadje.

Wil je kans maken op zo’n mooie prijs? Stuur ons dan even een mailtje waarin je schrijft welke prijs je wilt winnen. Een geblinddoekte RBT-medewerker zal op maandag 9 maart, onder toeziend oog van een eveneens geblinddoekte notaris, drie winnaars bekendmaken.

 

Leave a comment