RBT De Langstraat

welkom in De Langstraat!

Welkom in De Langstraat, tuin van Brabant. De streek waar je de sporen van het verleden kunt ontdekken en waar herinneringen gemaakt worden. Dat zijn de openingszinnen van de promo van De Langstraat, die wij hebben laten ontwikkelen. Die video kun je hiernaast bekijken. Wees welkom in onze tuin!

over ons

Stichting RBT De Langstraat richt zich op het geografische gebied van de vier gemeenten, Dongen, Heusden, Loon op Zand en Waalwijk, onder de noemer van De Langstraat. Ons doel is om de aantrekkingskracht van het gebied te vergroten en daarmee meer (inter)nationale bezoekers te trekken. Dat doen wij door het promoten van het toeristische en recreatieve aanbod en bijbehorende activiteiten. Maar ook door de mogelijkheden te bekijken voor een connectie met de diverse doelgroepen.

Deze site is gericht op ondernemers en andere organisaties in en rond De Langstraat. Ben je geïnteresseerd in onze site die op particulieren gericht is, met evenementen en bezoekadressen in De Langstraat? Bezoek dan bezoekdelangstraat.nl.