De digitale toonbank

De toonbank van de winkel wordt tijdelijk wat minder gebruikt dan normaal. Logisch: stilte in de straten zorgt voor minder klanten. Maar daar is een alternatief voor gevonden!

Als geen ander snappen we dat er nu even geen geld is om te investeren in een webshop vanwaar je alles kan verkopen. Daarvoor is de digitale ToonbankApp in het leven geroepen. Wij gaan uitleggen hoe je daar als retailer en horecaondernemer gebruik van kan kunt maken.

ToonbankApp is een app waarmee de consumenten makkelijk en snel bij jou kunnen winkelen. Ze kiezen een categorie, vervolgens een winkel en kunnen dan een product kiezen zoals een broek, een rokje (desnoods beide) maar ook een gerecht of een lekkere fles wijn. Daarna kiezen ze of ze het product komen halen of dat ze het laten bezorgen, ze rekenen bij ontvangst van het product af en de koop is rond. Jij als ondernemer staat zo dicht bij je klant en de klant kan zelf zijn mate van contact hiermee bepalen.

Andere kansen

En… misschien krijg je hierdoor wel nieuwe klanten die eerst je winkel altijd voorbij liepen maar nu toch digitaal een kijkje komen nemen. Het digitale tijdperk neemt inmiddels een vogelvlucht dus biedt dat ook weer andere kansen.

Als ondernemer kun je je snel en eenvoudig aanmelden via deze link. Het team van ToonbankApp gaat met je aanmelding aan de slag en binnen no time kan jij je producten verkopen. Geen contracten, geen aanvullende afspraken, gewoon registreren en aan de slag en voorlopig (tijdens de crisis) kost het ook niets. En de consument die kan door simpelweg de app te downloaden ook meteen bij jou kopen!

ToonbankApp is ontstaan uit een behoefte om de lokale winkel en horecaonderneming te ondersteunen. Niet elke winkel heeft de mogelijkheid en de juiste kanalen om digitaal aan de slag te gaan. Met ToonbankApp kan je weer zichtbaar zijn voor je klanten en kan je je producten verkopen op afstand.

scr-app