vacature coördinator marketing, sales & content

Ben jij de spin in het web die wij zoeken? Heb je een helicopterview, waarmee je het hele team voorziet van de juiste info, verbindingen maakt en sturing geeft? Zie jij het als uitdaging om het sales-, marketing- en contentbeleid van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat vorm te geven en uit te voeren? Wil jij regio De Langstraat op de kaart zetten, met als doel meer bezoekers naar de regio te trekken? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?  

Je verzamelt en analyseert relevante data en volgt de laatste trends, ontwikkelingen en ervaringen. Op basis hiervan ontwikkel je samen met de manager het sales-, marketing- en contentbeleid en zet je dit om in een operationeel werkplan en campagnes. Je werkt de daarbij behorende planningen, draaiboeken en kostenbegrotingen uit en stemt deze af met de manager, collega’s, en opdrachtgevers. Je geeft sturing aan en coördineert de werkzaamheden van de medewerkers van marketing, sales & content en ingehuurde opdrachtnemers, zoals onder andere fotograaf, drukkerij en Routebureau. Jij zorgt samen met het team voor de inzet van alle marketingmaterialen en -activiteiten, zoals de realisatie van het toeristisch inspiratiemagazine en bezoekersgids, organisatie van ondernemersbijeenkomsten, ontwikkeling van routes en optimalisatie van onze zakelijke en toeristische websites. Je gaat op zoek naar financieringsmogelijkheden, bewaakt de planning en kosten en stuurt bij waar nodig. Jij weet RBT De Langstraat in samenwerking met horeca- en leisure-ondernemers en organisaties in De Langstraat aan elkaar te verbinden.

Wat heb jij in huis?

 • HBO werk- en denkniveau op het gebied van marketing, communicatie of commerciële economie;
 • Kennis van en affiniteit met leisure en het toeristisch-recreatief aanbod in regio De Langstraat;
 • Kennis van het bewerken van websites, gebruik en inzet van Google Analytics en het effectief gebruik van SEO en SEA;
 • Mondelinge en schriftelijke (advies)vaardigheden;
 • Je bent netwerk- en relatiegericht, resultaatgericht en daadkrachtig;
 • Je weet een open werkrelatie te creëren met de aan te sturen collega’s en weet hen te enthousiasmeren en te coachen;
 • Je bent een echte teamplayer met eigen verantwoordelijkheden en taken;
 • Je bent flexibel, proactief, dynamisch, creatief, gestructureerd en hebt oog voor detail;
 • Minimaal 2-4 jaar opgedane ervaring in een vergelijkbare functie binnen een bij voorkeur vergelijkbaar werkveld.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een droomfunctie binnen een opbouwende organisatie voor 32-40 uur per week;
 • Een team met enthousiaste, gemotiveerde professionals;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Kans om jouw talenten door te ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris, kilometervergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • We zijn benieuwd naar jouw frisse kijk en staan open voor je ideeën;
 • We hechten veel waarde aan de informele en plezierige werksfeer;
 • We maken graag plaats voor jou in ons gezellige, ambitieuze team;
 • We hebben jouw werkplek al ingericht, al mag je ook geregeld thuiswerken.

Waar kom je terecht?

Niet veel streken in het land zijn zó gevarieerd als De Langstraat. De Loonse en Drunense Duinen, Efteling, vestingstad Heusden, het Schoenenkwartier en de Bergsche Maas om maar wat trekpleisters te noemen; samen hengelen zij jaarlijks miljoenen toeristen de streek binnen. Als RBT De Langstraat zetten we deze prachtige vrijetijdsregio stevig in de markt. Daarbij willen we samenwerking bewerkstelligen; zorgen dat ondernemers en organisaties niet als eilandjes handelen, maar samen optrekken. Dit doen wij door bijeenkomsten te organiseren, platformen te creëren, arrangementen samen te stellen en zelfs door locaties letterlijk met elkaar te verbinden door middel van wandel- en fietsroutes. Het is een cliché, maar die zijn vaak wél waar: samen kom je altijd verder dan alleen. Met ons kantoor in het centrum van Waalwijk bevinden wij ons in het hart van De Langstraat. Een fijne locatie en een prima uitvalsbasis voor onze regionale werkzaamheden. Ons team is gedreven en enthousiast. We werken hard, maar hebben ook graag plezier met elkaar. We houden elkaar scherp en vangen elkaar op. Iedere dag is anders en dat maakt ons werk zo mooi.

Lijkt het je wat?

Dan vragen we je om zo snel mogelijk je cv met een korte motivatie te mailen naar info@rbtdelangstraat.nl ter attentie van Aileen Kok. We kijken verder dan alleen opleiding of werkervaring, maar ook naar ambitie, drijfveren en competenties. We maken dan ook graag, onder het genot van een lekker kopje koffie / thee, kennis met de persoon achter de cv en motivatiebrief.

Sollicitaties op basis van een zzp-overeenkomst worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.