Vacature Stagiair Marketing & Events

Draag jij per september 2021 graag een steentje bij aan de promotie van De Langstraat als dé vrijetijdsregio van Brabant? Ben je enthousiast, creatief en leergierig? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

De stagiair marketing en events draagt bij aan de on- en offline marketingactiviteiten van Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat. Denk daarbij aan het ontwikkelen en beheren van pr-materiaal, het onderhouden van websites én het ontwikkelen van creatieve content, zoals tekst, beeld en/of video. Concreet kan hierbij gedacht worden aan het maken van recreatieve routes, het opmaken van drukwerk, het editen van promo’s, het redigeren van teksten, het bijhouden van de onlinedatabase, het afnemen en uitwerken van interviews, het inrichten van fysieke informatiepunten, enzovoorts. Ook levert de stagiair een bijdrage aan de organisatie van activiteiten en events. Hij/zij werkt daarbij ideeën uit tot een concreet plan van aanpak en voert de operationele werkzaamheden uit. Verder gaat de stagiair aan de slag met het opzetten en inrichten van toeristische informatiepunten (TIP’s) in De Langstraat in samenwerking met de marketingmedewerker. Hij /zij verricht onderzoek naar de meest effectieve TIP-locaties en richt zich vervolgens op de realisatie en inrichting hiervan. Eigen ideeën en inbreng zijn hierbij van harte welkom.

Waar kom je terecht?

In het hart van regio De Langstraat werk je op informele wijze met enthousiaste en jonge collega’s aan de ontwikkeling van de Leisure sector. De organisatie RBT De Langstraat is een opbouwend bedrijf, waarbij beleving centraal staat. We proberen het beste te creëren voor zowel bezoekers als ondernemers. Dit in opdracht van vier gemeenten: Dongen, Loon op Zand, Waalwijk en Heusden.

Wat bieden wij?

RBT De Langstraat is een erkend leerbedrijf en draagt graag een steentje bij aan het opleiden van studenten door het bieden van de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Dit in de vorm van een meeloopstage en/of afstudeeropdracht. Je krijgt een fijne werkplek op ons kantoor in Waalwijk. Je hebt een vast aanspreekpunt, die je zal begeleiden gedurende de stagelooptijd. Voor de periode vanaf september 2021 bieden wij een fulltime stageplaats aan. De stagevergoeding bedraagt € 100,- per maand. Je ontvangt geen reiskostenvergoeding.

Over jou?

Natuurlijk beseffen wij ons dat je nog in een traject zit om opgeleid te worden tot professional. Daar dragen wij als leerbedrijf graag aan bij. Ons wensenlijstje voor de perfecte match lees je hieronder:
• Wij zoeken een creatieve ‘collega’ met kennis van en belangstelling voor recreatie, toerisme en events
• Je werkt nauwkeurig en weet je werk goed te organiseren en prioriteiten te stellen
• Je staat open om te leren
• Je bent een echte teamplayer, maar werkt ook graag met eigen taken en verantwoordelijkheden
• Je bent enthousiast, gedreven en initiatiefrijk
• Je bent klantgericht, proactief, commercieel en legt makkelijk contacten
• Je woont bij voorkeur in de regio
• Mbo/hbo werk- en denkniveau
• Je beschikt over online marketingkennis
• Je bent grafisch goed onderlegd
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Duits is een pré

Interesse?

Wij vragen geïnteresseerden om tenminste een korte motivatiebrief en volledige cv met pasfoto aan te leveren. Gezien de aard van de functie zijn creatieve uitingen van harte welkom. Reageer zo snel mogelijk door een mail te sturen ter attentie van Inge Sprangers via info@rbtdelangstraat.nl