Doe mee

RBT De Langstraat is er om de regio en alle ondernemers, dienstverleners, iconen, pareltjes en initiatieven nog beter op de kaart te zetten. Maar dat kunnen wij niet alleen. Wij vertellen graag jullie verhaal maar jullie zijn de hoofdrolspelers. Doe daarom met ons mee en zorg dat we gezamenlijk een  ovatie van ons publiek mogen verwachten!

rbt-doemee-blok-1
rbt-home-blok-1

Wat doen we voor jou?

Word lid!

Ons doel is om de aantrekkingskracht van het gebied te vergroten en daarmee meer (inter)nationale bezoekers te trekken. Dat doen wij door het promoten van het toeristische en recreatieve aanbod en bijbehorende activiteiten. Maar ook door de mogelijkheden te bekijken voor een connectie met de diverse doelgroepen.

Voor jou willen wij de verbinder en inspirator zijn. Daarmee is RBT De Langstraat hét bureau in de omgeving dat kan helpen in diverse vraagstukken om jou als ondernemer, dienstverlener, stichting, vereniging of eventorganisator breder bekend te maken bij het gewenste publiek.

Ook kunnen wij helpen met het maken van bedrijfspagina’s, ontwikkelen van arrangementen en het initiëren van samenwerkingen. Wil jij ook actief hier je steentje aan bijdragen? Neem dan contact met ons op en word lid!

Wil ook jij als ondernemer, dienstverlener, stichting, vereniging of eventorganisator samen met ons de regio nóg beter op de kaart zetten? Word dan lid van het RBT De Langstraat. 

Welke voordelen biedt het lidmaatschap jou?  

  • extra promotie op website(s), offline promotiekanalen en social media; 
  • up-to-date houden van je kennis door het ontvangen van kennisdocumenten en het bijwonen van kennissessies, workshops en netwerkbijeenkomsten; 
  • groter bereik onder (inter)nationale bezoekers en eigen inwoners;
  • hotspotherkenning;
  • je ontvangt ons magazine;
  • maak gebruik van het promotiemateriaal van het RBT;
  • makkelijk en snel vindbaar op diverse kanalen met rubriekvermeldingen;
  • direct leads van potentiële gasten.

In de basis vertegenwoordigen wij iedereen binnen onze regiomaar kan je door een lidmaatschap jezelf beter en prominenter op de kaart zetten.