Doe mee

RBT De Langstraat is er om de regio en alle ondernemers, dienstverleners, iconen, pareltjes en initiatieven nog beter op de kaart te zetten. Maar dat kunnen wij niet alleen. Wij vertellen graag jullie verhaal maar jullie zijn de hoofdrolspelers. Doe daarom met ons mee en zorg dat we gezamenlijk een ovatie van ons publiek mogen verwachten!

Wat kunnen wij voor jou doen?

Onze pakketten

onze pakketten en mogelijkheden

toolkit voor ondernemers

Ons doel is om de aantrekkingskracht van het gebied te vergroten en daarmee meer (inter)nationale bezoekers te trekken. Dat doen wij door het promoten van het toeristische en recreatieve aanbod en bijbehorende activiteiten. Maar ook door de mogelijkheden te bekijken voor een connectie met de diverse doelgroepen.

Voor jou willen wij de verbinder en inspirator zijn. Daarmee is RBT De Langstraat hét bureau in de omgeving dat kan helpen in diverse vraagstukken om jou als ondernemer, dienstverlener, stichting, vereniging of eventorganisator breder bekend te maken bij het gewenste publiek.

Ook kunnen wij helpen met het maken van bedrijfspagina’s, ontwikkelen van arrangementen en het initiëren van samenwerkingen. Wil jij ook actief hier je steentje aan bijdragen? Neem dan contact met ons op en word deelnemer!

RBT De Langstraat is dé marketingorganisatie van en voor regio De Langstraat. Als partner in De Langstraat kun je gebruikmaken van allerhande activiteiten en diensten die wij verlenen om gasten te bereiken en verleiden. Sluit aan bij hét leisure-netwerk van De Langstraat en profiteer van de groei en bloei die we samen creëren.

Met onze deelnamepakketten optimaliseren we jouw aanbod en brengen dit voor het voetlicht bij de doelgroep. Je hebt keuze uit verschillende deelnamemogelijkheden, die je bij ons afneemt voor de duur van tenminste één jaar.

Klik hier voor onze pakketten!

Als ondernemer in De Langstraat kun je gebruikmaken van onze zogeheten toolkit. Dat is een digitale gereedschapsdoos, rijkelijk gevuld met, lettertypes, logo’s, kleurenpaletten, beelden en ideeën. Zo wordt het een stuk makkelijker om je bedrijfsuiting van een De Langstraat-tintje te voorzien – goed voor de herkenbaarheid!

Je bezoekt onze toolkit via deze link.