Samen de regio promoten

In het hart van Brabant vind je de betoverende Langstraat met haar vier iconen en grote toeristische trekkers: Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, Efteling, vestingstad Heusden en Schoenenkwartier.

En de regio heeft nog zoveel meer te bieden. Het is een streek van oude ambachten, unieke natuur, volop wandel- en fietsroutes en eindeloos veel mogelijkheden om te spelen en op avontuur te gaan. Dit is de perfecte regio voor dagrecreanten en vakantiegangers uit binnen- en buitenland. Met bezoekdelangstraat.nl, social media en promotiemateriaal inspireren wij als regiomarketingbureau, Stichting Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat, deze bezoekers.

En dit doen we niet alleen. Regiopromotie doen we samen. Daarom werken we nauw samen met onze partners: de lokale ondernemers.

Word partner

Als partner betaal je een kleine bijdrage per jaar (€480,- excl. btw) waarmee we samen de prachtige regio verder ontwikkelen, meer bekendheid creëren en meer binnen- en buitenlandse bezoekers trekken. Tevens profiteer je van onderstaande voordelen én kun je gebruik maken van de aanvullende producten & diensten. Hieronder vind je de informatiefolder over een partnership met RBT De Langstraat en de huidige tarieven voor advertenties, deelname als Lokaal Informatiepunt en meer.

Jouw voordeel als partner

 • Je ondersteunt de regiopromotie van Gemeente Loon op Zand, Gemeente Waalwijk en Gemeente Drunen.
 • Je krijgt ieder jaar een vermelding in de bezoekersgids (oplage 15.000 stuks) én krijgt de mogelijkheid een voucher met jouw eigen actie toe te voegen.
 • Je krijgt flinke korting op advertenties in het jaarlijkse magazine en bezoekersgidsje.
 • Je hebt een voorkeurspositie bij persreizen, siteinspections & bezoek van influencers.
 • Je krijgt een prominente vermelding op relevante pagina’s op bezoekdelangstraat.nl (incl. vertalingen).
 • Je krijgt een uitgebreide locatiepagina, geschreven door onze copywriter, op bezoekdelangstraat.nl met o.a. 5 foto’s van onze huisfotograaf, links naar jouw social media en vermelding van openingstijden.
 • Je krijgt op onze website een blog over jouw organisatie als ‘Parel van De Langstraat’.
 • Je krijgt een vermelding als ‘aanbevolen tip voor onderweg’ in de online routes.
 • Je wordt door het jaar heen uitgelicht op de social media accounts en in de consumenten-nieuwsbrief van Bezoek De Langstraat.
 • Je krijgt een Instagram-Takeover: neem jaarlijks 5 dagen lang onze Instagram stories over voor promotie van jouw aanbod.
 • Je ontvangt ieder kwartaal onze zakelijke regionieuwsbrief.
 • Je krijgt inzicht in trends, ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden door middel van online trainingen, informatie-, inspiratie-, en netwerkbijeenkomsten.
 • Je krijgt de mogelijkheid aan te haken bij regionale en landelijke projecten.
 • Je krijgt toegang tot onze beeldbank en huisstijl toolkit.
 • Je krijgt toegang tot onze webshop voor het bestellen van magazines en folders én je kunt jouw eigen folders hier gratis aan toe laten voegen.

Partnerinformatie

Download de partnerinformatie

Tarievensheet

Download tarieven 2024

En er is meer…

E-learning

Samen met VisitBrabant hebben samen een e-learning ontwikkeld, waarmee jij gratis jouw kennis over de regio kunt vergroten en testen. Dit doe je met diverse online trainingen over ‘De Langstraat’. Beantwoord je minstens 6 van de 10 vragen goed, dan mag jij jezelf kenner van De Langstraat noemen! Als beloning ontvang je een certificaat.

Huisstijl toolkit

Als ondernemer in De Langstraat kun je gebruikmaken van onze zogeheten huisstijl toolkit. Dat is een digitale gereedschapsdoos, rijkelijk gevuld met lettertypes, logo’s, kleurenpaletten en beelden. Zo wordt het een stuk makkelijker om je bedrijfsuiting van een De Langstraat-tintje te voorzien – goed voor de herkenbaarheid!

Webshop

We hebben het bestellen van promotiemateriaal  en folders supermakkelijk gemaakt voor je. Onze partners kunnen alles namelijk eenvoudig via onze webshop bestellen. Denk aan magazines, bezoekersgidsen, fiets- en wandelkaarten en nog veel meer.

Evenementen

Ieder jaar organiseren wij diverse evenementen. Soms voor iedere ondernemer in de regio, soms speciaal voor onze partners. Uiteraard ontvang je hiervoor altijd van ons een uitnodiging. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk dan onze activiteitenkalender.