Activiteitenkalender

RBT De Langstraat organiseert, al dan niet in samenwerking met partners als House of Leisure en VisitBrabant, regelmatig bijeenkomsten, trainingen en andere evenementen voor recreatieondernemers en -instelling. Hieronder vind je het actuele aanbod.
1200x627-linkedin-advertentie

DAS LEISURE ONDERNEMERSFESTIVAL

Op dinsdag 19 november organiseert VisitBrabant in De Koepel in Breda ‘Das Leisure Ondernemersfestival’; hét ondernemersfestival voor de Brabantse vrijetijdssector. Op deze middag word je ondergedompeld in de wereld van onze belangrijkste nieuwe toerist: de Duitse gast. Meer informatie en aanmelden hier.

vuelta

LA VUELTA 2020

Op 15 en 16 augustus 2020 rijdt het Vuelta-peloton door De Langstraat. Draag jij graag bij aan een feestelijke doorkomst of heb je ideeën om daarop in te spelen? Kom dan op 22 oktober naar de themabijeenkomst! Meer info via deze link, of neem contact op met Inge Sprangers.

Aangepast_web_shutterstock_688464934

Winterprogramma house of leisure

Ben je (horeca)ondernemer en wil je slimmer ondernemen en (net)werken? Dan is het bezoeken van een bijeenkomst van House of Leisure méér dan de moeite waard. Bekijk hier hun gevarieerde winterprogramma!

c454c67c-1813-49c8-9cc2-df348c78f3ad

ONTHULLING STRATEGIE DE LANGSTRAAT

De afgelopen maanden hebben we de fundering van onze organisatie gelegd. Nu is het tijd om de hoogte in te gaan. We willen héél graag laten zien hoe we dat gaan doen en wat we te bieden hebben! Dat doen we op maandagavond 18 november, met een gezellige lanceringsbijeenkomst op een zéér Instagramgenieke locatie in Dongen. Als het goed is, hebben alle horeca- en recreatieondernemers in en om De Langstraat een uitnodiging ontvangen. Behoor je tot deze categorie en is de e-postbode niet geweest? Mail ons dan op en we maken het goed!