Organisatie

Organisatie

Niet veel streken in het land zijn zó gevarieerd als De Langstraat. De Loonse en Drunense Duinen, de Efteling, Heusden-Vesting, Piet Klerkx en De Cammeleur om maar wat trekpleisters te noemen: samen trekken zij jaarlijks miljoenen toeristen de streek binnen. En terecht: in De Langstraat is voor iedereen wel iets te vinden.

Als RBT De Langstraat willen we samenwerking bewerkstelligen. Zorgen dat ondernemers en organisaties binnen onze partnergemeenten niet als eilandjes handelen, maar samen optrekken. Door bijeenkomsten te organiseren en platformen te creëren. Want samen kom je altijd verder dan alleen.

Medewerkers van RBT De Langstraat

file
_DES9220
WhatsApp Image 2019-10-09 at 17.00.09
PSX_20171224_105151
Aileen Kok
Manager
Inge Sprangers
Marketingexpert
Marion Kusters
Coördinator informatiepunten
Matthijs Lodewijks
Tekst en content

Aileen is manager van RBT De Langstraat. Ze is een volhardende netwerker die graag met mensen werkt en kansen ziet. En als het even kan, benut ze die kansen ook nog eens.

In haar spaarzame vrije uren mag Aileen er graag op uit trekken. Naar voor haar bekende plaatsen, maar ook de ongeplaveide wegen vormen voor haar geen probleem. Vaak is ze op zoek naar nieuwe uitdagingen. Maar eenmaal achter haar bureau van Zweedse makelij stort ze zich vooral op één uitdaging: van het RBT een naam maken waar niemand meer omheen kan.

Marketingexpert Inge werkt al meer dan de helft van haar leven in de vrijetijdssector. Heel soms gunt ze ze zichzelf ook wat vrije tijd, maar héél vaak komt dat niet voor: daarvoor vindt ze haar werk veel te leuk.

Inges ringtone is zó mooi dat we het jammer vinden als ze de telefoon opneemt. Ze heeft de typisch vrouwelijke eigenschap om slechts zelden te verdwalen wanneer ze op veldonderzoek uitgaat; ze kent de regio als de songteksten van Pearl Jam. Verder is ze actief, houdt ze van Instagramwaardige uitzichten en gezellige uitstapjes. Mede daarom voelt ze zich in De Langstraat hélemaal op haar plek.

Wanneer je belt naar RBT De Langstraat, is de kans groot dat je wordt begroet door de warme Marion. En het moet raar lopen wil zij de vraag niet kunnen beantwoorden, want haar parate kennis is minstens zo degelijk als de gerestaureerde vestingwanden van het door haar zo geliefde Heusden.

Marion zorgt ervoor dat alles bij onze informatiepunten goed verloopt, doet de administratie en maakt planningen, maar ze is ook nooit te beroerd om haar collega’s te verrassen met zelfgemaakte jam of zelfgeraapte walnoten. Met Marion aan boord is het lastig verhongeren!

Matthijs is van nature tekstschrijver en schrijft bij voorkeur niet in de derde persoon enkelvoud over zichzelf, maar hier moest het om niet uit de toon te vallen. Hij schrijft teksten voor onder meer onze social media-kanalen en websites, maar op aanvraag ook out-of-officeberichten.

Matthijs is de enige man binnen het RBT. Dat maakt hem bij voorbaat al kansloos om EK- of WK-pools te winnen, want die worden per definitie altijd gewonnen door een vrouw. In zijn vrije tijd schrijft hij, luistert hij gitaarmuziek, loopt of fietst hij op mooie dagen hard en verzamelt hij elpees en concertkaartjes.

Bestuur RBT De Langstraat

Jaap Kaai
BtRJ2l8__400x400
Waalwijk-portret-1_480x718_acf_cropped-e1461249039265_480x718_acf_cropped
12805968_1000226560070038_338105095697910754_n
Jaap kaai
voorzitter
rein de ruiter
penningmeester
Jeroen hettema
secretaris
Mart emmen
bestuurslid
xa0Rshmh_400x400
Sander knopper
bestuurslid
David kunst
bestuurslid
yvonne bosch
bestuurslid