Nieuws

Het laatste nieuws van RBT De Langstraat lees je hier. Wil je automatisch zakelijke nieuwupdates van ons ontvangen? Volg RBT De Langstraat dan via LinkedIn of Facebook. Of schrijf je in voor de zakelijke nieuwsbrief.

Ondernemersbijeenkomst oktober 2022

17-03-’23: uitnodiging ondernemersbijeenkomst

Maandag 3 april ontmoeten we elkaar weer tijdens onze halfjaarlijkse ondernemersbijeenkomst. De vorige keer stond het thema ‘verleiden’ centraal. We maken nu de volgende stap; we gaan ons verbinden! Samenwerking is hierbij heel belangrijk. We sluiten de middag af met een gezellige netwerkborrel. We zien er naar uit je te ontmoeten in het Schoenenkwartier, waar de inspirerende ondernemersbijeenkomst plaatsvindt.

Pilot De Langstraat

16-01-’23: Regio Pilot De Langstraat

Vandaag vond bij ‘t Wapen van Heusden de kick-off plaats van de Regio Pilot De Langstraat, waarin VisitBrabant en RBT De Langstraat en een selectie van 20 topondernemers uit de regio zich sterk maken voor versterking van online zichtbaarheid, het internationale aanbod en de reputatie. Als collectief geven we het komende half jaar een stevige impuls, waar de gehele regio op langere termijn van kan profiteren. We zetten middelen efficienter en effectiever in om de (inter)nationale toerist te bereiken, gastvrij te ontvangen en terug te laten keren.

Tuin van Brabant

01-01-’23: inhaakkalender 2023

Bijna iedere dag is het wel ‘de dag van …’. Soms is het erg moeilijk bij te houden welke dagen relevant zijn om op in te haken of kom je er net iets te laat achter. Daarom hebben wij een eigen inhaakkalender gemaakt. Deze kun je downloaden en printen, zodat je altijd op de hoogte blijft van alle inhaakdagen van 2023.

MTB De Loonse en Drunense Duinen

07-09-’20: online routemodule

Recreatief wandelen, fietsen en paardrijden neemt een hoge vlucht, zeker in tijden van corona. Reden voor Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat om een online module te ontwikkelen waarmee talrijke mooie routes in regio De Langstraat overzichtelijk aangeboden worden én een koppeling gemaakt wordt met de vele recreatiebedrijven, afstappunten en andere bezoekwaardige plekken aan die routes.

TIP Kaatsheuvel

26-11-’19: TIP Kaatsheuvel geoepend

Kaatsheuvel had zijn toeristen en inwoners natuurlijk al heel wat te bieden, maar voortaan kunnen mensen er nóg beter de weg vinden. Op dinsdagavond 26 november opende RBT De Langstraat namelijk een nieuw Toeristisch Informatiepunt (TIP) in de gastvrije gemeente. In de plaatselijke Primera kunnen recreanten uitgebreid kennismaken met het vrijetijdsaanbod in de regio.

Lancering merkstrategie

19-11-’19: lancering RBT De Langstraat

Wat begon als een kille, druilerige novembermaandagochtend, eindigde met veel vrolijkheid, verwarmende hapjes en drankjes en vuurkorven. En, voor ons zeker zo belangrijk: heel veel enthousiaste bezoekers. De conclusie dat de merklancering van De Langstraat zeer geslaagd was, kunnen we dan ook rustig trekken.