Nieuws & media

Hier vind je een aantal van de belangrijke nieuwtjes van RBT De Langstraat. Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van alle laatste nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze zakelijke nieuwsbrief en volg RBT De Langstraat via LinkedIn en Facebook.

Onze social media accounts voor de bezoekers van de regio vind je op Facebook en Instagram via @bezoekdelangstraat.

Magazine De Langstraat 2024-2025

Magazine ’24-’25

VERSCHIJNT EIND MAART | Dit jaar lanceren we een drietalig magazine boordevol inspirerende tips over kamperen, wat te doen bij goed en slecht weer, 24 uur in De Langstraat en nog veel meer. Geef jij het magazine mee aan je gasten? Mocht je het nog niet hebben liggen, bestel dan gemakkelijk gratis een set magazines in onze webshop. Tevens kunnen je gasten het magazine digitaal inzien op www.bezoekdelangstraat.nl.

arah Pilasky en Judith Pullens van RBT De Langstraat, Rianne Leenders van VisitBrabant en Mirja van Dijk van Land van Peel

VisitBrabant en RBT De Langstraat winnen Award ‘Beste Initiatief Gebiedsmarketing’

WAALWIJK – Met een gezamenlijke regiopilot (2023) om meer internationale gasten naar de regio te trekken heeft Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat samen met VisitBrabant en Land van Peel op 6 februari jl. de Insiders Award voor ‘Beste Initiatief Gebiedsmarketing’ in ontvangst mogen nemen.

Schermafbeelding 2023-10-05 110246

Toeristisch inspiratiemagazine ’23-’24

In De Langstraat zijn er talloze leuke adresjes en plekjes om te bezoeken. Al dat moois lichten wij uit in ons inspiratiemagazine. Dit magazine kun je vinden op verschillende plekken in de regio, waaronder bij onze TIP’s. Tevens is het magazine digitaal te lezen.

Tuin van Brabant

Inhaakkalender 2024

Bijna iedere dag is het wel ‘de dag van …’. Soms is het erg moeilijk bij te houden welke dagen relevant zijn om op in te haken of kom je er net iets te laat achter. Daarom hebben wij een eigen inhaakkalender gemaakt. Deze kun je downloaden en printen, zodat je altijd op de hoogte blijft van alle inhaakdagen van 2024.

Pilot De Langstraat

Regio Pilot De Langstraat 01-2023

Vandaag vond bij ‘t Wapen van Heusden de kick-off plaats van de Regio Pilot De Langstraat, waarin VisitBrabant en RBT De Langstraat en een selectie van 20 topondernemers uit de regio zich sterk maken voor versterking van online zichtbaarheid, het internationale aanbod en de reputatie. Als collectief geven we het komende half jaar een stevige impuls, waar de gehele regio op langere termijn van kan profiteren. We zetten middelen efficienter en effectiever in om de (inter)nationale toerist te bereiken, gastvrij te ontvangen en terug te laten keren.

MTB De Loonse en Drunense Duinen

Online routemodule 2020

Recreatief wandelen, fietsen en paardrijden neemt een hoge vlucht, zeker in tijden van corona. Reden voor Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat om een online module te ontwikkelen waarmee talrijke mooie routes in regio De Langstraat overzichtelijk aangeboden worden én een koppeling gemaakt wordt met de vele recreatiebedrijven, afstappunten en andere bezoekwaardige plekken aan die routes.

TIP Kaatsheuvel

26-11-2019 TIP Kaatsheuvel geopend

Kaatsheuvel had zijn toeristen en inwoners natuurlijk al heel wat te bieden, maar voortaan kunnen mensen er nóg beter de weg vinden. Op dinsdagavond 26 november opende RBT De Langstraat namelijk een nieuw Toeristisch Informatiepunt (TIP) in de gastvrije gemeente. In de plaatselijke Primera kunnen recreanten uitgebreid kennismaken met het vrijetijdsaanbod in de regio.

Lancering merkstrategie

19-11-2019 lancering RBT De Langstraat

Wat begon als een kille, druilerige novembermaandagochtend, eindigde met veel vrolijkheid, verwarmende hapjes en drankjes en vuurkorven. En, voor ons zeker zo belangrijk: heel veel enthousiaste bezoekers. De conclusie dat de merklancering van De Langstraat zeer geslaagd was, kunnen we dan ook rustig trekken.