Ondernemerscafé Heusden 27-11-2023

Tijdens het ondernemerscafé in Heusden hebben we zowel mooie gezamenlijke uitdagingen, als ook ideeën en oplossingen besproken met gedreven ondernemers. Zo kwam o.a. het personeel aan bod, arrangementen en samenwerkingen, het verbreden van het seizoen, het aanhaken bij thema’s en de relevantie van busmaatschappijen. Mooie onderwerpen besproken, nog niet altijd met een oplossing, maar samenwerkingen ontstaan alleen door ze te starten! En vergeet niet: alleen ga je snel, samen kom je verder!

Bedankt voor jullie bijdrage: Rondvaart Wiljo,  Boei35 & Camperplaats Heusden, SNTZL Het oude tramstation Elshout, Emmamolen, WSV Heusden

Wil jij als ondernemer uit de Gemeente Heusden (Heusden, Vlijmen, Elshout, Nieuwkuijk, Herpt, Oud Heusden, Doeveren, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen en Drunen) De volgende keer ook aansluiten? Je bent van harte welkom!

Op deze activiteitenpagina lees je waar en wanneer. Tevens wordt iedereen altijd uitgenodigd via mail en social media. Ontvang je onze uitnodigingen nog niet? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Tot de volgende keer!

Vestingstad Heusden