Sarah Pilasky

Sarah Pilasky werkt als coördinator marketing, content & sales bij RBT De Langstraat. Ze heeft jarenlange ervaring in marketing. Die ervaring heeft ze weliswaar opgedaan in andere type branches, maar de overstap naar RBT past haar perfect: “Ik vind het mooi me in te kunnen zetten voor de lokale ondernemers. Om hen nóg beter op de kaart te zetten en om toeristen kennis te laten maken met die ondernemers, de cultuur en de prachtige natuur die De Langstraat te bieden heeft.”

Sarah is geboren en getogen in Waalwijk en is daardoor al haar hele leven bekend met De Langstraat. Je vindt Sarah regelmatig buiten voor een wandeling met de hond. Ook op vakantie zijn zij en haar partner niet vies van leuke wandeling of uitdagende hike van een paar uur. Daarnaast is ze groot liefhebber van Italië: zowel van de Italiaanse keuken en de fantastische wijnen als van de mooie steden, dorpen en landschappen.

Op haar werk houdt Sarah zich, naast haar coördinerende taken, voornamelijk bezig met de totstandkoming en distributie van de toeristische inspiratiemagazines, de websites en routes.

20230812_104140