vacature bezorger drukwerk

Draag jij graag een steentje bij aan de promotie van De Langstraat als dé vrijetijdsregio van Brabant? Kom je graag op de mooiste plekjes in regio en ben je een enthousiast type? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Je bezorgt als vrijwilliger het drukwerk van Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat in de gemeenten Loon op Zand, Waalwijk en Heusden. Twee á drie keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar, bezorg je met andere vrijwilligers op zo’n 300 locaties in de regio bezoekersgidsen, routegidsen en inspiratiemagazines. Tussentijds kan ook een beroep op je gedaan worden voor kleinere leveringen.

Waar kom je terecht?

De organisatie RBT De Langstraat is een opbouwend bedrijf, gericht op het verstevigen van de vrijetijdseconomie in regio De Langstraat. We proberen het beste te creëren voor zowel bezoekers als ondernemers. Dit in opdracht van gemeenten Loon op Zand, Waalwijk en Heusden. De medewerkers van RBT De Langstraat bekijken met jou in welk gebied je het drukwerk gaat bezorgen en je krijgt hiervoor een uitgebreide briefing. Je komt bij uiteenlopende gastvrijheidslocaties, zoals verblijfsaccommodaties, dagrecreatiebedrijven, horeca en retail.

Wat bieden wij?

Je krijgt een vrijwilligersvergoeding en kilometervergoeding. De vergoeding is tot een maximum van € 180,- per maand en tot een maximum van € 1.800, – per jaar onbelast en wordt dan niet doorgegeven aan de belastingdienst. Je gaat met ons een vrijwilligersverzekering aan, waardoor je tijdens je dienst verzekerd bent. Je wordt met open armen door ons en de vele gastvrijheidslocaties ontvangen!

Over jou?

  • Je bent enthousiast en vormt ons visitekaartje naar ondernemers en organisaties in De Langstraat
  • Je bent niet bang om op mensen af te stappen
  • Je beschikt over een rijbewijs en auto
  • Je houdt je administratie rondom het bezorgen nauwgezet bij

Interesse?

Wij vragen geïnteresseerden om zich te melden via door een mail te sturen naar info@rbtdelangstraat.nl t.a.v. Lindsay Kuijs. Bij vragen gelieve contact op te nemen via telefoonnummer 085 – 006 87 63.