Stage: Office management Support / Allround Assistent Business Services

Ben jij een Office & Management Support Specialist of Allround Assistent Business Services in opleiding, met een passie voor gastvrijheid en een scherp oog voor detail? Wil je praktijkervaring opdoen in een dynamische omgeving waarin je jouw organisatorische vaardigheden kunt aanscherpen en jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan biedt deze stage jou de ideale kans om jouw talenten in te zetten en te laten groeien!

Over de stage

Als stagiair(e) van de opleiding Office & Management Support Specialist of Allround Assistent Business Services, draai je een aantal dagen per week mee op de Toeristische Informatiepunten (TIP’s) in de regio en een aantal dagen per week op kantoor. In alle gevallen fungeer je als de ‘rechterhand’ van ons team. Jouw werkzaamheden liggen op het snijvlak van organisatie en klantgerichtheid, waarbij je een cruciale rol speelt in het co-managen van de activiteiten op onze informatiepunten en kantoor.

Op de TIP’s houd je je onder andere bezig met het in kaart brengen van de bezoekersaantallen, je denkt en werkt mee aan de organisatie van vrijwilligersbijeenkomsten en de vrijwilligersdag, je ondersteunt onze coördinator vrijwilligers & TIP’s waar nodig (o.a. administratieve taken zoals verwerken van gewerkte uren door vrijwilligers) en je kijkt mee met wandelingen van de gidsen.

De dagen dat je op kantoor bent draag je o.a. zorg voor het administreren van publicaties, ons CRM up to date houden, checken en nabellen, het organiseren van kleine bijeenkomsten (zoals ondernemers cafés), het afhandelen van webshop aanvragen, offertes opvragen en maken, facturatie, en diverse andere back office werkzaamheden. Dit alles doe je in samenwerking met ons kleine vaste team op kantoor.

Waar kom je terecht?

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat is een organisatie die voor zowel de binnen- en buitenlandse bezoekers als de lokale ondernemers het beste uit de regio haalt. Ons kantoor bevindt zich in Waalwijk, in het hart van De Langstraat dus. Een fijne en centrale uitvalsbasis vanwaaruit de Toeristische Informatiepunten gemakkelijk en snel te bereiken zijn. We werken op informele wijze met een team van enthousiaste collega’s.

Benieuwd met wie je gaat samenwerken? Onze collega’s vind je op onze zakelijke website. Hier vind je tevens meer informatie over wat wij voor onze partners betekenen.
https://rbtdelangstraat.nl

Op onze andere website vind je alle ins en outs over de regio. Hier plannen bezoekers van de regio hun dagje of weekendje weg, zoeken ze de leukste fiets- en wandelroutes uit en meer. Dit is de website waarmee wij de gehele regio presenteren.
https://www.bezoekdelangstraat.nl/

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige en uitdagende stageplek waarin je de kans krijgt om jouw skills in de praktijk toe te passen en verder te ontwikkelen.
  • Begeleiding door ervaren professionals en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Een inspirerende werkomgeving binnen de toeristische sector, waarin je de regio op je duimpje leert kennen en een waardevolle bijdrage levert aan de promotie ervan.
  • Mogelijkheden om te netwerken en je professionele vaardigheden te versterken tijdens vrijwilligersdagen en andere bijeenkomsten.

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een opleiding tot Office & Management Support Specialist of Allround Assistent Business Services en zoekt een meewerkstage.
  • Je hebt affiniteit met de toeristische sector.
  • Je hebt mensenkennis en bent van nature enthousiast en behulpzaam.
  • Je bent niet bang om op mensen af te stappen.
  • Je kunt goed en duidelijk communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Lijkt het je wat?

Ben jij klaar voor een uitdagende stage waarin je jouw talenten kunt laten zien en verder kunt ontwikkelen? Stuur dan een korte motivatiebrief en cv naar info@rbtdelangstraat.nl t.a.v. Sarah Pilasky. Vergeet hierbij niet je stageperiode, aantal stage-uren en je eventuele stageopdracht (indien bekend) te vermelden.

Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onderdeel van ons team!